Kommunicerande flöden på industrins villkor

Industriell energi och processteknik handlar om processer i industriell miljö. Produktion, distribution, styrning, effektivisering, anpassning och utveckling är alla exempel på det.

I vår värld kan processer handla om såväl framställning av kyla eller effektiv spillvärmeåtervinning som utveckling och drifttagning av automatiserade system. Utgångspunkten är alltid uppdragsgivarens krav på effektivitet, lönsamhet, miljö och de lokala förutsättningarna.

Byggnad

Anläggning

Vatten, ånga, olja, gas eller andra mediaflöden

Våra erfarenheter av produktion och distribution från energibranschen öppnade tidigt möjligheter att utveckla detta och andra mediaflöden inom industrin. Gemensam nämnare är produktion, distribution och återvinning av ånga, tryckluft, andra gaser och vätskor.


Biogas

Vi är en ledande konsult inom rening, produktion och distribution av biogas. Biogas som fordonsbränsle är ett växande användningsområde med stark miljöprofil.

En utbyggnad av naturgas öppnar möjligheter till bland annat storskalig utbyggnad av kraftvärme och alternativa fordonsbränslen.
Vi är förberedda!

Tankplats biogasbussar

Exempel på tjänster

Energiproduktion

Distribution av värme

Värmeåtervinning

Energikartläggning

Energibesparing

Processtyrning

Processberäkning

Processbeskrivning

Reningsverk

Projektering av rörsystem

Säkerhet

Renhet

Rening

Ventilation

Supportsystem

Tryckluft

Vill du veta mer?

Om du har frågor eller vill veta mer om vad vi kan erbjuda, tveka inte att kontakta oss!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring vår växel på 021-81 80 50 så ser vi till att du kommer i kontakt med rätt person.

Du är också välkommen att besöka något av våra kontor, om det är svårt att komma ifrån åker vi gärna ut till er, hör av dig så ordnar vi fikat!

    För information om hur vi behandlar personuppgifter, läs mer i vår integritetspolicy HÄR.