Våra utbildningar

Vi satsar inte enbart på utveckling av vår egen personal. Vi bedriver även framgångsrikt utbildningar inom de flesta av våra kompetensområden.

Fjärrvärme Basic

Vår introduktionskurs passar dig som vill förstå grunderna i systemet fjärrvärme. Du kanske är en ingenjör eller ekonom på ett energiföretag, eller en informatör som vill bredda sina kunskaper. Eller så är du bara nyfiken på energisystemet som återvinner värme!

Fjärrvärme Basic syftar till att ge en gedigen introduktion till fjärrvärmesystemets produkter, tjänster, kunder, existens, funktion och randvillkor och vänder sig till alla som är nyfikna på fjärrvärme. Huvudlärare är professor Sven Werner.

Nästa kurstillfälle 5-7 oktober 2021
Fika för- och eftermiddag, lunch och kursmaterial ingår.
OBS! Anmälan är inte bindande. Eventuellt kommer kursen genomföras digitalt.

Intresseanmälan Fjärrvärme Basic:

    Jag samtycker till behandling av personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Energi- & fastighetsutbildningar

Vi erbjuder tillsammans med Teknikutbildarna ett brett utbud av energi- och fastighetsutbildningar.

Teknikutbildarna har arrangerat utbildningar sedan 1999. Tillsammans erbjuder vi energi- och fastighetsutbildningar där vi tar fram utbildningsmaterial och genomför de lärarledda kurserna, medan Teknikutbildarna genomför webbkurserna samt ansvarar för kursadministrationen.

Pannoperatör inför certifiering

Tillsammans med Teknikutbildarna erbjuder vi kursen Pannoperatör inför certifiering som är en komplett utbildning som både ger dig kunskap för att optimera driften av panna och förbereder dig som arbetar som pannoperatör/pannskötare inför certifiering.

Vi går bland annat igenom drift, energi och värmelära, skydd och säkerhet och olika typer av pannanläggningar.

Kundanpassade kurser

Givetvis kan vi kombinera innehållet från flera kurser och skräddarsy ett anpassat upplägg för Er om detta önskas. Anpassade kurser genomförs med fördel på plats hos Er och offereras separat.

För mer information och anmälan kontakta Sofie Beno:

Välkommen att ta del av vår samlade erfarenhet!

Vi erbjuder såväl övergripande kurser, som behandlar sambandet mellan teknik, ekonomi, miljö och marknad till exempel ”Fjärrvärme Basic”, som specialkurser riktade mot specifika arbetsuppgifter till exempel pannskötarkurser för industrin. Det kan även handla om produktspecifika kurser som till exempel temperaturnivåer.

Som marknadsledande energikonsult med många års erfarenhet inom branschen och med mycket kunniga föreläsare kommer du inte att bli besviken.

Om du har frågor eller vill veta mer om våra utbildningar tveka inte att kontakta oss! Du når utbildningssamordnare Sofie Beno på 031-10 60 84, eller fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Kontakta oss:

    Jag samtycker till behandling av personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.