Utbildning

Den enskilde medarbetarens utveckling är en nyckel till företagets framgång. Vi satsar inte enbart på utveckling av vår egen personal. Vi har sedan många år framgångsrikt bedrivit utbildningar inom våra kompetensområden.

Vi erbjuder såväl övergripande kurser, som behandlar sambandet mellan teknik, ekonomi, miljö och marknad t.ex. ”Fjärrvärme kors och tvärs”, som specialkurser riktade mot specifika arbetsuppgifter t.ex. pannskötarkurser för industrin. Det kan även handla om produktspecifika kurser som temperaturnivåer.

Utbildning

Våra utbildningspaket

Fjärrvärme Kors & Tvärs

Vår utbildningsserie Fjärrvärme Kors & Tvärs erbjuder nya tillfällen att lära sig mer om systemet fjärrvärme.

Nästa kurstillfälle av Fjärrvärme Basic är 6-8 november 2018 i Göteborg.

Fjärrvärme Basic syftar till att ge en gedigen introduktion till fjärrvärmesystemets produkter, tjänster, kunder, existens, funktion och randvillkor och vänder sig till alla som är nyfikna på fjärrvärme.

Huvudlärare professor Sven Werner.

Energi & Fastighet

Vi erbjuder tillsammans med Teknikutbildarna ett brett utbud av energi- och fastighetsutbildningar.

Kundanpassade kurser

Givetvis kan vi kombinera innehållet från flera kurser och skräddarsy ett anpassat upplägg för Er om detta önskas. Anpassade kurser genomförs med fördel på plats hos Er och offereras separat.

För mer information och anmälan kontakta Sofie Beno 031-10 60 84 eller fyll i formuläret nedan.

Teknikutbildarna

I samarbete med utbildningsföretaget Teknikutbildarna erbjuder vi energi- och fastighetsutbildningar.

Energianvändning i byggnader och lokaler är en av de viktigaste frågorna för ekonomi och miljö i både fastigheter och industri.

Breda kunskaper

För att uppnå energieffektiviseringar är det viktigt att man har kunskap om hela kedjan från val av anläggning, energikunskaper, projektering, byggledning och uppförande, drift och underhåll samt riskhantering av person och process.

Teknikutbildarna har sedan många år arrangerat olika utbildningar, tillsammans erbjuder vi energi- och fastighetsutbildningar där vi ansvarar för att ta fram utbildningsmaterial och genomföra de lärarledda kurserna, medan Teknikutbildarna genomför webbkurserna samt ansvarar för kursadministrationen.

Välkommen att ta del av vår samlade erfarenhet!

Som marknadsledande energikonsult med många års erfarenhet inom branschen och med mycket kunniga föreläsare kommer du inte att bli besviken.

Mer information

Om du har frågor eller vill veta mer om våra utbildningar tveka inte att kontakta oss!

Du når utbildningssamordnare Sofie Beno på 031-10 60 84, eller fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

    För information om hur vi behandlar personuppgifter, läs mer i vår integritetspolicy HÄR.