Tre priser uppmärksammade årets FVB:are

På årets FVB-dag delades pris ut till Årets FVB:are. Priset delas ut årligen och fokuserar på att uppmärksamma insatser som är lite utöver det vanliga och som stärker FVB som företag och arbetsplats.

Årets Coach blev Anders Jansson på El & automationsgruppen i Västerås. Han får priset för att ”han är en kunskapsspridare som på ett engagerat och pedagogiskt sätt alltid ställer upp för sina kollegor och kunder. Att sprida budskapet om automationsteknikens förträfflighet är hans mission.”

På produktionsgruppen i Västerås finns Fredrik Nilsson, som fick pris som Årets mentor. ”Med ett lugn och stort kunnande inger han ett stort förtroende. Med proffsighet och humor möter han både kunder och kollegor. Han tar sig alltid tid att stötta och förklara även om tiden är knapp. En fantastisk mentor.”

I Örebro spelar Årets Förstakedja – Dennis Hild-Wallet, Clas Hammarlund och André Larsson. ”Ur ett stundtals upplevt kaos och frustration har det lyft till nya höjder. Med två ytterforwards och en center har kunden fått ett team som visat vad de går för. Tillsammans har denna kedja befäst ett högt anseende hos kunden och gett kunden pålitliga medspelare och ny högtflygande teknik. Med orubbligt lugn, stor entusiasm och mycket envishet bildar dessa tre årets förstakedja.”

Grattis till alla vinnare!


Liknande artiklar

Spill från järnsvamp ska värma Gällivare
Fjärrvärmekurs
Nya fjärrvärmekurser 2024
Vätgas AI-bild
Vätgas – FVBs nya utvecklingsområde