NYA medarbetare

Simon Strandh
Simon är högskoleingenjör inom Energiteknik från Högskolan i Gävle. Han hade sin praktik och gjorde sitt examensarbete på FVBs kontor i Gävle där han nu är anställd sedan juni 2017. Simon kommer huvudsakligen att arbeta med distributionsprojektering och konstruktion samt utredning.

Oskar Österberg
Oskar är utbildad BIM-projektör från Nackademin i Stockholm. Han är sedan i maj anställd på distributionsgruppen i Stockholm och arbetar främst med projektering inom fjärrvärme- och fjärrkyladistribution.

Jarmo Niemi
Jarmo är sedan den 1 augusti anställd inom El/Automation i Göteborg. Han kommer närmast från Sweco och stärker upp Göteborgskontoret inom området.

Michael Nordgren
Michael förstärker FVBs kontor i Göteborg. Han är sedan den 1 augusti anställd på distributionsavdelningen inom fjärrvärme, fjärrkyla och gasprojekt. Han kommer närmast från Sweco och har lång erfarenhet av projektering och distribution.

Johan Arvidsson
Johan är civilingenjör i maskinteknik och kommer närmast från Scania där han arbetat med utveckling av kylsystem. Johan är anställd vid vårt Stockholmskontor och kommer främst att jobba med energieffektivisering av fastigheter.

Filip Gärskog
Filip är högskoleingenjör i maskinteknik med inriktning energiteknik och kommer närmast från en konsulttjänst på Siemens i Finspång. Filip hittar du på Linköpingskontoret där han främst kommer att jobba med uppdrag inom distribution för fjärrvärme- och fjärrkyla.

Erland Nilsson
Erland har återvänt till FVB efter en tid hos en annan arbetsgivare. Erland är anställd vid vårt Stockholmskontor och är en av våra mest erfarna konsulter inom distribution av fjärrvärme och fjärrkyla.

Urban Eklund
Urban har lång erfarenhet inom värme, kraftvärme och kylproduktion och kommer närmast från WSP. Han kommer bland annat att jobba med utredningar och projektledning på produktionsgruppen i Västerås.

Åsa Eriksson
Åsa har anställts till produktionsgruppen i Västerås och kommer närmast från Rejlers. Hon kommer främst att jobba med anläggningsprojektering och beräkningar i rörsystem.

David Elofsson
David är nyexaminerad civilingenjör från Chalmers inom maskinteknik med inriktning hållbara energisystem. David arbetar på Linköpingskontoret sedan september med projektering av distributionssystem för fjärrvärme och fjärrkyla.

Dennis Kilestad
Dennis Kilestad är projektör inom anläggningssidan och kommer närmast från Sweco. Han kommer att jobba med anläggningsprojektering på produktionsgruppen i Västerås.

 


Liknande artiklar

FVB Sverige AB, AAA diamant 2024
FVB Sverige AB, AAA diamant
Ny HR-ansvarig på FVB
Delta i FVB:s fjärrvärmekurser 2024