Nya medarbetare på FVB

Vi har fått tio nya medarbetare sedan förra numret av FVB-Nytt.

Mathias Edelborg

Till produktionsgruppen i Västerås har vi anställt Mathias Edelborg. Mathias har lång erfarenhet från energibranschen och kommer närmast från Mälarenergi där han bland annat var huvudprojektledare för deras senaste kraftvärmeprojekt, Block 7. Han kommer att jobba huvudsakligen med projektledning, men även med utredningar och förstudier.

Marianne Forsén

Marianne är högskoleingenjör inom energiteknik, med inriktning VVS. Hon stärker vår grupp i Linköping som erfaren projektledare, utredare och systemkonstruktör inom området energi- och processteknik med fokus Energigas, VVS och VA. Marianne har verkat inom VVS-branschen sedan 2005 både som konsult och entreprenör/projektledare.

Jakob de Ron

Jakob är fastighetsingenjör med en lång bakgrund inom fastighetsbranschen och kommer närmast från Property Partner där han jobbat som teknisk förvaltare. Jakob är anställd på fastighetsgruppen i Stockholm och kommer att arbeta med såväl energiprojekt som säljarbete.

Robert Messing

Robert har anställts som automationskonsult till el & automationsgruppen i Västerås. Han kommer närmast från Region Västmanland där han jobbat som styr- och reglertekniker med underhåll, ombyggnation och programmering av automationssystem.

Erik Åsenryd

Erik är civilingenjör från Lunds universitet, med inriktning maskin och har även en master i energiteknik.
Erik är anställd på vårt Malmökontor och arbetar främst med projektering av fjärrvärme.

Ali Hassan

Ali är anställd på distributionsgruppen i Stockholm. Han har 12 års erfarenhet från VVS-branschen varav fyra år som VVS-projektör. Han kommer närmast från Tjuren Projektpartner. På FVB arbetar Ali med projektering av fjärrvärme, fjärrkyla och VVS.

Daniel Lakso

Daniel är anställd på distributionsgruppen i Stockholm och arbetar med projektering av fjärrvärme och fjärrkyla.
Han är nyexaminerad VA-projektör från Nackademin.

Amanda Leima

Amanda är miljöingenjör med inriktning VA-teknik. Här på FVB är hon en del i vår uttalade satsning inom tillväxtområde VA. Amanda kommer närmast från en anställning på AFRY.

Julia Engelfeldt

Julia är högskoleingenjör i byggnadsteknik och är sedan mitten av september tillbaka hos oss på FVB och distributionsgruppen i Västerås. Hon kommer främst att jobba med projektering av distributionsledningar för fjärrvärme och fjärrkyla.

Niclas Engberg

Niclas är byggnadsingenjör och har anställts hos FVB i Gävle som fjärrvärmeprojektör.
Närmast kommer Niclas från Fiskarhedenvillan där han jobbade som byggnadskonstruktör.


Liknande artiklar

Vätgas AI-bild
Vätgas – FVBs nya utvecklingsområde
FVB växer i Storbritannien
God Jul & Gott Nytt År!