Nya medarbetare på FVB

Vi har fått åtta nya medarbetare sedan förra numret av FVB-Nytt.

Malin Karlsson

Malin är civilingenjör inom energisystem och förstärker produktionsgruppen i Stockholm. Hon kommer närmast från Bravida där hon arbetat som drifttekniker och har haft driftansvaret över en ångcentral. Malin ska arbeta med utredningar, projektering och projektledning.

Johan Maadre

Johan är sedan april anställd som byggledare på Linköpingskontoret med placering i Nyköping.
Johan kommer närmast från entreprenadbranschen men har tidigare jobbat på Vattenfall Värme i Nyköping och har cirka 30 års erfarenhet från fjärrvärmebranschen.

Fredrik Brandt

Fredrik har anställts till industrigruppen i Västerås. Han kommer närmast från Gema VVS Teknik där han jobbat fem år som VVS-projektör. På FVB kommer Fredrik att förstärka vårt gäng som jobbar med anläggningsprojektering.

Adam Nguyen

Adam Nguyen har utbildat sig till VVS-ingenjör på Hermods yrkeshögskola, och har under våren gjort sin LIA hos FVB Örebro. Adam kommer att jobba med projektering av fjärrvärme.

Åsa Hillman

Åsa är en erfaren anläggningsprojektör som vi välkomnar tillbaka till FVB efter ett antal år på andra företag. Hon kommer närmast från Radscan där hon jobbat med projektering av rökgaskondenseringsanläggningar och vattenbehandling samt även varit projektledare. Åsa hittar du på produktionsgruppen i Västerås.

Anders Hedlund

Anders började på Örebrokontoret i februari och har förstärkt gruppen som projektör inom fjärrvärme och fjärrkyla. Han har tidigare jobbat två år på distributionsgruppen i Västerås, och återvänder nu till FVB efter att senast arbetat som mät- och kartingenjör på Metria.

Amir Moghaddam

Amir är sedan februari anställd på vårt kontor i Malmö och jobbar med projektering av distributionsledningar för fjärrvärme och fjärrkyla. Amir kommer närmast från Sweco där han förutom projektering av distributionsledningar även jobbat med anläggningsprojektering i 3D.

Niklas Nordin

Efter några år på Mälarenergi Energitjänster välkomnar vi tillbaka Niklas Nordin till FVB. Niklas kommer jobba med el, automation och driftsfrågor samt hålla utbildningar för pannskötare. Vill du komma i kontakt med Niklas då hittar du honom på vårt kontor i Västerås.


Liknande artiklar

Ny HR-ansvarig på FVB
Delta i FVB:s fjärrvärmekurser 2024
Hallå Anna Larsson