Nya medarbetare på FVB

Vi har fått sju nya medarbetare sedan förra numret av FVB-Nytt.

Gustav Myhrman

Gustav är sedan oktober anställd vid vårt kontor i Västerås för att driva vår verksamhet inom VA framåt. Förutom att utveckla vårt erbjudande inom VA och ledningsprojektering kommer Gustav jobba med projekt- och uppdragsledning inom VA och dagvattenhantering. Närmast kommer Gustav från en roll som projektledare och dagvattenspecialist på Mälarenergi. Han har även tidigare arbetat på Sweco och har i botten en civilingenjörsexamen inom miljö- och vattenteknik.

 

Kristina Sandström

Kristina är sedan i somras anställd på vårt kontor i Malmö. Hon kommer närmast från Sweco och arbetar främst med projektering av distributionsledningar för fjärrvärme- och fjärrkyla.

 

Bodil Strömqvist

Bodil Strömqvist är sedan mitten av juni anställd vid vårt kontor i Sundsvall där hon främst jobbar inom fastighet och projektering av distributionsledningar. Bodil har nyligen avslutat sin utbildning till Energiingenjör på Mittuniversitetet.

 

Pontus Person

Pontus är utbildad ingenjör inom energiteknik från Högskolan i Gävle. Efter 40 veckors praktik, sommararbete och utfört examensarbete hos FVB i Gävle är han nu anställd på samma kontor sedan sommaren 2021. Pontus arbetar med utredning, projektering, konstruktion, upphandling, nätberäkning, m.m. inom fjärrvärme- och fjärrkyladistribution.

Julia Engelfeldt

Julia är sedan mitten av september anställd vid vårt kontor i Västerås och i distributionsgruppen. Hon kommer främst att jobba med projektering av distributionsledningar för fjärrvärme och fjärrkyla. Julia är nyexaminerad högskoleingenjör i byggnadsteknik.

 

Johan Pettersson

Sedan 1 september är Johan Pettersson chef för gruppen Produktion på Stockholmskontoret. Johan har jobbat på FVB tidigare och har nu återvänt efter 6 år på konsultföretaget ALSA. Johan har gedigen erfarenhet från produktionsanläggningar för värme och kyla, främst från projekt på Värtaverket i Stockholm, och hans fokus blir nu att utveckla och expandera gruppen inom alla våra tjänsteområden. Johans företrädare, Per Skoglund, är kvar som chef för Stockholmskontoret.

Peter Bergkvist

Peter är sedan september anställd på distributionsgruppen i Stockholm och kommer närmast från Stockholm Exergi. Peter har 32 års erfarenhet från fjärrvärmebranschen och arbetar som byggledare för distributionsledningar samt rådgivare inom underhåll av fjärrvärmeledningar.

 


Liknande artiklar

FVB Sverige AB, AAA diamant 2024
FVB Sverige AB, AAA diamant
Ny HR-ansvarig på FVB
Delta i FVB:s fjärrvärmekurser 2024