Nya ansikten på FVB i December 2021

7 nya medarbetare har vi fått sedan förra numret av FVB-Nytt.

 

Zahir Ismail

Är anställd på distributions---gruppen i Malmö sedan den 1 juni och kommer att jobba som projektör och projektledare för distributionsnät. Zahir är ingenjör inom energiteknik och kommer närmast från Kraftringen i Lund.

Daniel Andersson

Daniel kommer närmast från Sweco Industry där han varit anställd i 17 år. Han har haft tunga roller såsom ledningssamordnare, granskningsansvarig och kvalitétsansvarig i stora infraprojekt. För närvarande ingår han i projektgrupp för GE i ”Fjärrkylaringen”. Daniel hittar ni vid vårt kontor i Göteborg.

Sabina Otterborg

Från Sweco välkomnar vi Sabina Otterborg. Sabina kommer att arbeta på vårt kontor i Göteborg. I första hand kommer hon att jobba med projektering av distributionsledningar.

Kristina Mattsson

Kristina har anställts på distributionsgruppen i Västerås från den 12 november och kommer att jobba med projektering och dokumentation av distributionsnät. Kristina har magisterexamen i matematik och kommer närmast från Academic Work.

Daphne Berenskiöld

Daphne är nyexaminerad YH-ingenjör (Energi-specialist byggnader, KYH). Daphne är anställd på produktionsgruppen vid vårt Stockholmskontor och kommer främst att jobba med energieffektivisering av fastigheter.

Erik Röring

Erik är civilingenjör inom energiteknik och kommer närmast från Stockholm Exergi där han har arbetat som planeringsingenjör. Han är sedan i mars anställd på distributionsgruppen i Stockholm och arbetar främst med projektering av distributionsledningar för fjärrvärme och fjärrkyla.

Tahani Yacub

Tahani är högskoleingenjör inom maskinteknik med inriktning mot industriell design. Hon är sedan i januari anställd på distributionsgruppen i Stockholm och arbetar främst med projektering av distributionsledningar för fjärrvärme och fjärrkyla.


Liknande artiklar

Spill från järnsvamp ska värma Gällivare
Fjärrvärmekurs
Nya fjärrvärmekurser 2024
Vätgas AI-bild
Vätgas – FVBs nya utvecklingsområde