FVB satsar i Hälsingland

Med nytt ramavtal och nyetablerat kontor i Hudiksvall tar FVB sig närmare kunderna i Hälsingland. Som en av få upphandlade lokala konsulter inom VVS- och energiteknik samt VA-driftövervakning ser FVB fram emot att få fortsätta samarbeta med både gamla och nya kunder inom regionen.

Bollnäs, Hudiksvall, Ljusdal, Nordanstig, Ovanåker, Söderhamn och Älvkarleby kommun har via ”Inköpssamverkan Mitt” upphandlat tekniska konsulter för de närmaste fem åren. Med kontor i Hudiksvall, Gävle och Sundsvall är FVB väl representerat lokalt för att kunna arbeta nära sina kunder i Hälsingland. 

– FVB är en välkänd konsult inom energisystem och VA-drift. Däremot är det inte alla som vet att vi även har tjänster inom VVS för värme och kyla i form av projektering, utredningar och entreprenadshandlingar, vilket vi kommer att informera alla avtalsparter om, säger Stefan Ellmin som är ansvarig för FVB Nord. 

Albin Larsson, stationerad på FVB:s kontor i Hudiksvall, ser den geografiska närheten till kunderna som en stor fördel. Arbetena rör huvudsakligen befintliga anläggningar och ofta är framgången i uppdragen baserade på att platsbesök skett fler än en gång.

FVB

Liknande artiklar

Fjärrvärmekurs
Nya fjärrvärmekurser 2024
Vätgas AI-bild
Vätgas – FVBs nya utvecklingsområde
FVB växer i Storbritannien