Projektör inom distribution av fjärrvärme fjärrkyla Örebro

Välkommen till FVB, din nya arbetsplats!

Som medarbetare på FVB kommer du snart att märka att personalen är i främsta rummet, vi har jobbat hårt för att skapa en trivsam arbetsplats. På FVB bedriver vi ett aktivt arbete för mångfald och jämställdhet. Hos oss ska alla känna sig välkomna och inkluderade oavsett vem du är. Flera av våra medarbetare har jobbat i många år, och bland de som valt en annan arbetsplats är det flera som sökt sig tillbaka, det ser vi som ett gott betyg!

12 ytterligare anledningar att jobba på FVB

 • Utvecklingsmöjligheter, personlig utveckling i framkanten av en het bransch
 • Kompetenta kollegor, tillhörighet och ett positivt arbetsklimat
 • Bra balans mellan privatliv och arbetsliv
 • Flexibel arbetsplats, möjlighet att med ökad erfarenhet arbeta på distans.
 • Del av årsvinsten betalas ut som bonus, lika belopp till alla
 • Delägarskap, möjlighet att bli delägare i ett framgångsrikt företag
 • Kollektivavtal
 • Förmånliga villkor vid föräldraledighet
 • Förmånliga semestervillkor
 • Möjlighet till personalbil
 • Motionsbidrag och företagshälsovård
 • Internationella kontakter, med möjlighet till utlandsuppdrag

Din nya tjänst

Du kommer att arbeta med projektering av distributionsledningar för fjärrvärme och fjärrkyla. I detta ingår bland annat platsbesök och inmätning, inhämtning av underlag, rörkonstruktion inkl. planläge och profil, samt i vissa fall även hållfasthetsberäkning, förfrågningsunderlag och tillståndsansökningar. Det innebär variationsrika dagar med både kontorsarbete, visst fältarbete samt möten med beställare och entreprenörer. Med ökad erfarenhet växer ansvaret och uppdragens komplexitet.

Vårt team i Örebro som du kommer att ingå i består av åtta personer. Du kommer att delta i utvecklingen av gruppen och vi värderar samarbete och engagemang högt. I många av våra större uppdrag hjälps vi åt och samarbete med medarbetare på andra kontor är vanligt. Arbetet präglas av stor frihet med ansvar både mot kollegor och kunder.

FVBs kontor i Örebro ligger centralt nära Järntorget, med gångavstånd till Örebro Central och Resecentrum. Varje medarbetare har en egen arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid den enskilda medarbetarens individuella utveckling och önskemål, likväl som gruppens produktion och trivsel. Vi har trevligt tillsammans på jobbet och träffas ibland även efter arbetstid för AW eller annan aktivitet.

Din profil

Vi söker dig som är eller vill bli projektör av distributionsledningar för fjärrvärme och fjärrkyla. Du är nyfiken, teknikintresserad, kreativ, lösningsorienterad och har ett praktiskt synsätt. Du har även lätt för att samarbeta, är ansvarstagande och vill genom ditt arbete bidra till ett bra helhetsresultat.

Du har minst treårig ingenjörsutbildning inom bygg-, maskin- eller energiteknik, alternativt annan relevant utbildning inom t.ex. energi, process, VA eller VVS. Praktisk erfarenhet av dessa teknikområden samt entreprenad, är meriterande. Du har erfarenhet av AutoCAD eller motsvarande tekniskt ritprogram. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Anställningsform och tillträde

Tjänsten är tillsvidareanställning, ansökningar hanteras löpande med ambitionen att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten kontakta Richard Hjerpe, 019-30 50 39, richard.hjerpe@fvb.se

För mer information om personalförmåner, kollektivavtal, pensionsavtal kontakta Marie Barrefors, 021-81 80 75, marie.barrefors@fvb.se

Ansökningshandlingar, inklusive CV och referenser, skickas via formuläret

Varmt välkommen med din ansökan!

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Jobbansökan Projektör inom distribution av fjärrvärme fjärrkyla Örebro

 • Dra filer hit eller
  Godkända filtyper: pdf, doc, docx, Max filstorlek: 128 MB.
   För information om hur vi behandlar personuppgifter, läs mer i vår integritetspolicy HÄR.