Projektör inom anläggningsprojektering Västerås

Välkommen till FVB, din nya arbetsplats!

Som medarbetare på FVB kommer du snart att märka att personalen är i främsta rummet. Vi har jobbat hårt med att skapa en arbetsplats för dig att trivas på. På FVB bedriver vi ett aktivt arbete för mångfald och jämställdhet. Hos oss ska alla känna sig välkomna och inkluderade oavsett vem du är. Flera av våra medarbetare har jobbat i många år, och bland de som valt en annan arbetsplats är det flera som sökt sig tillbaka, det ser vi som ett gott betyg!

11 ytterligare anledningar att jobba på FVB

 • Utvecklingsmöjligheter, personlig utveckling i framkanten av en het bransch
 • Del av årsvinsten betalas ut som bonus, lika belopp till alla
 • Delägarskap, möjlighet att bli delägare i ett framgångsrikt företag
 • Kollektivavtal
 • Förmånliga semestervillkor
 • Erbjudande om personalbil
 • Flexibilitet, bra balans mellan privatliv och arbetsliv
 • Sport och motion, tillgång till motionsbidrag och företagshälsovård
 • Kompetenta kollegor, tillhörighet och ett positivt arbetsklimat
 • Internationella kontakter, med möjlighet till utlandsuppdrag
 • Förmåner vid föräldraledighet

Din nya tjänst

Du kommer att arbeta med projektering av rörsystem med tillhörande mekaniska installationer i samband med ny- och ombyggnation av anläggningar för värme-  och kylproduktion eller andra industriella processanläggningar.

I detta ingår bland annat inhämtning av underlag, projektering och hållfasthetsberäkningar av rörsystem, platsbesök, kontakter med kunder och entreprenörer. Med ökad erfarenhet växer ansvaret och uppdragens komplexitet.

Du kommer att delta i utvecklingen av gruppen och vi värderar samarbete och engagemang väldigt högt. Arbetet präglas av stor frihet med ansvar både mot kollegor och kunder.

Din arbetsplats kommer att vara på vårt kontor i Västerås.

Din profil

Vi söker dig som har ett par eller flera års erfarenhet från projektering av rörsystem/mekanisk konstruktion, gärna inom energianläggningar eller processindustri i 3D-miljö. Du har ambitionen att bli en vass projektör och ser en tjusning i att dina idéer blir till verklighet i form av komplexa processystem.

Du är kreativ och lösningsorienterad och har förmåga att omforma teori till praktiska lösningar. Att hålla dig uppdaterad inom normer, standarder och verktyg ser du som en naturlig del av arbetet. Du trivs att jobba i projektteam och delar gärna med dig av dina erfarenheter för att utveckla kompetensen i gruppen och företaget.

Du har erfarenhet från arbete i AutoCad, 3D program som Plant3D, E3D eller liknande och det är en fördel om du också har erfarenhet från rörberäkningar i t.ex. Caepipe eller Rohr2. Har du även erfarenhet av scanningsutrustning och program för att hantera scanningsmoln är det också ett plus.

Du har relevant utbildning exempelvis inom maskin- eller energiteknik. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Anställningsform och tillträde

Tjänsten är tillsvidareanställning, ansökningar hanteras löpande med ambitionen att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten kontakta Anna Larsson, 021-81 80 42, anna.larsson@fvb.se eller Per Stegberg, 021-81 80 63, per.stegberg@fvb.se

För mer information om personalförmåner, kollektivavtal, pensionsavtal kontakta Marie Barrefors, 021-81 80 75, marie.barrefors@fvb.se

Ansökningshandlingar, inklusive CV och referenser, skickas via formuläret

Varmt välkommen med din ansökan!

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Jobbansökan Projektör inom anläggningsprojektering Västerås

 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
 • För information om hur vi behandlar personuppgifter, läs mer i vår integritetspolicy HÄR.