Erfaren ingenjör inom produktion av fjärrvärme fjärrkyla Stockholm

Välkommen till FVB, din nya arbetsplats!

Som medarbetare på FVB kommer du snart att märka att personalen är i främsta rummet. Vi har jobbat hårt med att skapa en arbetsplats för dig att trivas på. Flera av våra medarbetare har jobbat i många år, och bland de som valt en annan arbetsplats är det flera som sökt sig tillbaka, det ser vi som ett gott betyg!

11 ytterligare anledningar att jobba på FVB

 • Utvecklingsmöjligheter, personlig utveckling i framkanten av en het bransch
 • Del av årsvinsten betalas ut som bonus, lika belopp till alla
 • Delägarskap, möjlighet att bli delägare i ett framgångsrikt företag
 • Kollektivavtal
 • Förmånliga semestervillkor
 • Erbjudande om personalbil
 • Flexibilitet, bra balans mellan privatliv och arbetsliv
 • Sport och motion, tillgång till motionsbidrag och företagshälsovård
 • Kompetenta kollegor, tillhörighet och ett positivt arbetsklimat
 • Internationella kontakter, med möjlighet till utlandsuppdrag
 • Förmåner vid föräldraledighet

Din nya tjänst

Du kommer tillhöra gruppen Produktion vid vårt Stockholmskontor och jobba med kvalificerade uppdrag inom storskalig produktion av värme och kyla. Uppdragen är ofta kopplade till fjärrvärme- eller fjärrkylasystem men de kan även röra energiförsörjning av industrier. Uppdragen kommer sträcka sig från förstudier och utredningar till ledande roller i genomförandeprojekt. Som ledande konsult inom fjärrvärme och fjärrkyla blir vi även anlitade för specialistuppdrag som anläggningsvärderingar, due diligence, affärsprojektledning och FoU.

Du kommer vara uppdragsansvarig vilket innebär ansvar för såväl uppdragets genomförande som för vår affär med kunden. Du kommer samtidigt ha tillgång till ett stort antal kompetenta medarbetare, från unga hungriga ingenjörer till erfarna specialister, som resurser eller bollplank i dina uppdrag då vi på FVB strävar efter en hög grad av samarbete, både inom och mellan grupper och kontor. Dina uppdrag kommer till största delen vara förlagda till Stockholmsområdet.

Din profil

Vi söker dig som är en driven och engagerad ingenjör och som har minst 10 års erfarenhet av storskalig produktion av värme och kyla, gärna som konsult. Du är van att ha ledande roller i projekt och trivs med att samarbeta både med erfarna kollegor och yngre ingenjörer som behöver ditt stöd i sin utveckling.

Du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen i maskinteknik, eller motsvarande eftergymnasial utbildning, och är van att utföra energitekniska och teknoekonomiska beräkningar. Det är meriterande om du under någon period arbetat som konstruktör inom maskin eller process samt om du har erfarenhet av kraftvärme.

FVB är ett personalägt företag med en tydlig kultur som präglas av samarbete och gemensamt ansvar. Du trivs bäst hos oss om du gärna engagerar dig och vill bidra till både gruppens, kontorets och företagets utveckling genom att dela med dig av ditt kunnande och dina erfarenheter.

Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

Anställningsform och tillträde

Tjänsten är tillsvidareanställning, ansökningar hanteras löpande med ambitionen att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten kontakta Per Skoglund 08-5947 61 69, per.skoglund@fvb.se

För mer information om personalförmåner, kollektivavtal, pensionsavtal kontakta Marie Barrefors 021-81 80 75, marie.barrefors@fvb.se

Ansökningshandlingar, inklusive CV och referenser, skickas via formuläret

Varmt välkommen med din ansökan!

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Jobbansökan Erfaren ingenjör inom produktion av fjärrvärme fjärrkyla Stockholm

 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
 • För information om hur vi behandlar personuppgifter, läs mer i vår integritetspolicy HÄR.