Energiingenjör inom fastighetsområdet Stockholm

Välkommen till FVB, din nya arbetsplats!

Som medarbetare på FVB kommer du snart att märka att personalen är i främsta rummet. Vi har jobbat hårt med att skapa en arbetsplats för dig att trivas på. Flera av våra medarbetare har jobbat i många år, och bland de som valt en annan arbetsplats är det flera som sökt sig tillbaka, det ser vi som ett gott betyg!

11 ytterligare anledningar att jobba på FVB

 • Utvecklingsmöjligheter, personlig utveckling i framkanten av en het bransch
 • Del av årsvinsten betalas ut som bonus, lika belopp till alla
 • Delägarskap, möjlighet att bli delägare i ett framgångsrikt företag
 • Kollektivavtal
 • Förmånliga semestervillkor
 • Erbjudande om personalbil
 • Flexibilitet, bra balans mellan privatliv och arbetsliv
 • Sport och motion, tillgång till motionsbidrag och företagshälsovård
 • Kompetenta kollegor, tillhörighet och ett positivt arbetsklimat
 • Internationella kontakter, med möjlighet till utlandsuppdrag
 • Förmåner vid föräldraledighet

Din nya tjänst

På FVB är vi specialister på energi. I stort sätt alla konsultuppdrag vi utför syftar till att skapa effektiv produktion, distribution och användning av energi, främst i form av värme och kyla. Inom fastighetsområdet jobbar vi med att effektivisera tillförsel och användning av energi genom bland annat energikartläggningar, rådgivning, driftoptimering och som projektledare vid ombyggnad av värme-, kyla- och ventilationssystem. Arbetet sker metodiskt och ingenjörsmässigt och alltid utifrån kundnytta med ett tydligt systemperspektiv.

Du kommer arbeta inom flera av våra tjänsteområden med nya och befintliga kunder framförallt inom fastighetssegmentet men även med energi- och industriföretag. De flesta uppdragen utförs åt kunder i Stockholmsområdet. Arbetet präglas av stor frihet men med samtidigt ansvar både mot kollegor och kunder.

Din profil

Vi söker dig som är en driven och engagerad civilingenjör och har erfarenhet av fastighetsbranschen, gärna som konsult. Du tycker om att arbeta både i grupp och självständigt, direkt mot beställare. Du är strukturerad, ansvarstagande och vill genom ditt arbete bidra till ett bra helhetsresultat och gott samarbete. Du ser affärsmöjligheter i mötet med våra kunder.

Det är meriterande om du är certifierad energiexpert, certifierad energikartläggare, har kunskap om värmepumpar och erfarenhet från solenergiprojekt.

Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav då resor inom regionen ingår i tjänsten.

Anställningsform och tillträde

Tjänsten är tillsvidareanställning, ansökningar hanteras löpande med ambitionen att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten kontakta David Ekström 08-5947 61 76, david.ekstrom@fvb.se

För mer information om personalförmåner, kollektivavtal, pensionsavtal kontakta Marie Barrefors 021-81 80 75, marie.barrefors@fvb.se

Ansökningshandlingar, inklusive CV och referenser, skickas via formuläret

Varmt välkommen med din ansökan!

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Jobbansökan Energiingenjör inom fastighetsområdet Stockholm

 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
 • För information om hur vi behandlar personuppgifter, läs mer i vår integritetspolicy HÄR.