Byggledare inom Distribution Stockholm

Välkommen till FVB, din nya arbetsplats!

Som medarbetare på FVB kommer du snart att märka att personalen är i främsta rummet. Vi har jobbat hårt med att skapa en arbetsplats för dig att trivas på. Flera av våra medarbetare har jobbat i många år, och bland de som valt en annan arbetsplats är det flera som sökt sig tillbaka, det ser vi som ett gott betyg!

11 ytterligare anledningar att jobba på FVB

 • Utvecklingsmöjligheter, personlig utveckling i framkanten av en het bransch
 • Del av årsvinsten betalas ut som bonus, lika belopp till alla
 • Delägarskap, möjlighet att bli delägare i ett framgångsrikt företag
 • Kollektivavtal
 • Förmånliga semestervillkor
 • Erbjudande om personalbil
 • Flexibilitet, bra balans mellan privatliv och arbetsliv
 • Sport och motion, tillgång till motionsbidrag och företagshälsovård
 • Kompetenta kollegor, tillhörighet och ett positivt arbetsklimat
 • Internationella kontakter, med möjlighet till utlandsuppdrag
 • Förmåner vid föräldraledighet

Din nya tjänst

Som byggledare kommer du arbeta med att planera, organisera, administrera och följa upp byggnationsprojekt inom distributionssystem för fjärrvärme och fjärrkyla. I detta ingår även att säkerställa att projektplanen följs och att tids-, kvalitets- och kostnadsramar hålls samt hantera avvikelser och risker som berör projektet.

Ditt arbete bedrivs i stor utsträckning ute i fält där du kommer arbeta med praktiska frågor under genomförandet. Du kommer att samordna olika entreprenörer mot uppsatta mål samt tillse att ritningar samt gällande lagar och föreskrifter följs. Arbetet präglas av stor frihet med ansvar både mot kollegor och kunder.

Din profil

Vi söker dig som är en driven byggledare och tycker om att arbeta både i grupp och självständigt, direkt mot beställare. Du är strukturerad, ansvarstagande och vill genom ditt arbete bidra till ett bra helhetsresultat. Du vill utveckla både din egen och gruppens kompetens genom att ta till dig av andras erfarenheter och dela med dig av dina egna.

Du har ett par eller flera års erfarenhet från byggledning eller arbetsledning, gärna inom fjärrvärme- eller VA-branschen. Det är meriterande om du också har erfarenhet från projektering samt kunskaper inom entreprenadjuridik AMA, MER, AB04 och ABT06.

Du har en teknisk utbildning inom energi, bygg, VA, anläggning eller liknande. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Anställningsform och tillträde

Tjänsten är tillsvidareanställning, ansökningar hanteras löpande med ambitionen att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten kontakta Stina Andersson 08-5947 61 67, stina.andersson@fvb.se

För mer information om personalförmåner, kollektivavtal, pensionsavtal kontakta Marie Barrefors 021-81 80 75, marie.barrefors@fvb.se

Ansökningshandlingar, inklusive CV och referenser, skickas via formuläret

Varmt välkommen med din ansökan!

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Jobbansökan Byggledare inom Distribution Stockholm

 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
 • För information om hur vi behandlar personuppgifter, läs mer i vår integritetspolicy HÄR.