Energieffektivisering

”Om alla på jordklotet höll andan i en timme, skulle växthuseffekten inte längre vara något problem…”

Vi har bättre lösningar

Smarta lösningar, där det i grund och botten handlar om att optimera nyttan från varje inköpt eller producerad kilowattimme. I många fall kan företagen minska sin klimatpåverkan genom enkla åtgärder. I andra fall behövs spetskunskap, erfarenhet och nytänkande för att skapa energieffektiva system. Det är här FVB kommer in.

Miljöhänsyn

Earth

Skylt vägvisare

Det är lätt att säga att vi ska energieffektivisera, men...

• Vad är den bästa helhetslösningen?
• Är det effekt, energi, temperatur eller flöde som effektiviseras?
• Hur undviker vi att systemet suboptimeras?

FVB har gedigen erfarenhet i frågor som rör utredningar, genomförande och uppföljning inom effektivisering för både leverantörer, distributörer och mottagare av energi.

Resursoptimering


I vårt arbete genom hela energikedjan, från leverantör till mottagare, har vi byggt upp en systemförståelse som möjliggör energilösningar som alla parter vinner på. Långsiktigt ger det goda förutsättningar för en ökad lönsamhet med miljön i fokus för alla parter. Dessutom blir alla mindre känsliga för yttre påverkan i form av bl.a. bränslepriser samt de lagar och krav som ständigt skärps.

Effektivare användning av energi är den billigaste, största och mest underskattade resursen för att öka lönsamheten och minska CO2-utsläppen.
Vad väntar du på?

Flexibilitet

Energikartläggning

Exempel på tjänster

Förstudier

Marknadsanalyser

Projektering av distributions- och produktionsanläggningar

Projektledning

Förfrågningsunderlag och upphandling

Drifttagning

Vill du veta mer?

Om du har frågor eller vill veta mer om vad vi kan erbjuda, tveka inte att kontakta oss!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring vår växel på 021-81 80 50 så ser vi till att du kommer i kontakt med rätt person.

Du är också välkommen att besöka något av våra kontor, om det är svårt att komma ifrån åker vi gärna ut till er, hör av dig så ordnar vi fikat!

    För information om hur vi behandlar personuppgifter, läs mer i vår integritetspolicy HÄR.